Galleri

Ta del av bilder på projekt inom mark, anläggning, dränering och naturvård. Nedan kan du dessutom se ett urval av våra maskiner och fordon som finns tillgängliga för uthyrning i vår maskinpark, samt lastbilar för transport av maskiner och material för beredning av mark och dränering. 

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss här eller begär en offert för ditt projekt redan idag. 

Mark & anläggning

Här ser du ett urval av bilder på våra mark- & anläggningsprojekt. Vill du läsa mer om de tjänster vi erbjuder? Läs om Lip ABs arbete med mark och anläggning här, eller våra jobb inom naturvård här

Bilder på maskiner för uthyrning i vår maskinpark

Utforska vårt galleri av bilder på maskiner som finns tillgängliga för uthyrning i vår maskinpark. Behöver du hyra en maskin till ditt projekt inom mark och anläggning? Kolla in vår tjänst här där vi hyr ut maskiner med personal för bästa möjliga resultat. 

Galleri – Våra fordon för transport

Spana in våra lastbilar som används vid transport av maskiner och material för beredning av mark och dränering. Läs mer här om vår transporttjänst och vilka fordon som används till dessa uppdrag. 

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!