Asfaltering i Örebro & Mälardalen

Anlita kvalificerade asfaltsläggare för bäst resultat

När det är dags för asfaltering är det till oss på Lip AB du ska vända dig. Med stor erfarenhet och nöjda kunder vågar vi garantera att det arbete du beställer kommer leva upp till förväntningarna. Oavsett om det gäller grundläggning, dränering, sanering eller asfaltering. Vi använder oss av miljövänliga maskiner som håller högsta klass. På så sätt kan du vara säker på att du får ditt önskade resultat. Vi tar alla jobb på största allvar och levererar alltid det bästa resultatet. Läs mer om våra övriga tjänster inom mark och anläggning här.

Vi lägger asfalt i Örebro och Mälardalen

Har du en industri eller ett företag i Örebro eller Mälardalen med omnejd och behöver asfaltera? Det kan till exempel handla om en industritomt, uppfart eller en parkeringsplats som ska asfalteras eller en ojämn väg som måste repareras och fyllas i. Även cykel- och gångbanor kan vi på Lip AB hjälpa dig att anlägga. Vid asfaltering utför vi ett stort planeringsarbete innan vi kommer igång. Bland annat när det kommer till att mäta ut området som ska asfalteras och sedan räkna ut kostnaden. Allt detta kan du tryggt lämna i våra händer!

Asfaltering pris – Begär en offert

Asfaltering är både ett grovjobb och ett precisionsarbete. Det krävs flera processer för att få till ett perfekt resultat och när asfalten väl är på plats ska den dessutom hålla samma höga kvalitet i flera år. Detta är något våra kvalificerade asfalterare på Lip AB kan leverera. Har vi hjälpt till med en asfaltering kan du vara säker på att jobbet är gjort på rätt sätt. Utöver asfaltering hittar du flera andra mark- och anläggningstjänster hos oss som du kan läsa om här. Har du några frågor kring hur vi jobbar är du varmt välkommen att kontakta oss, eller om du vill ha en offert kan du fylla i vårt formulär här. Vi återkommer med svar så fort vi kan och ser fram emot att hitta den bästa lösningen för just dig!

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!