Om oss

Lip AB är ett företag som drivs av Louise och Ingemar Persson. Vi arbetar bland annat med tjänster inom mark- & anläggningsarbeten. Vi räknar på offentliga upphandlingar och utför egna entreprenader inom en variation av områden, bland annat naturvård samt mark & anläggning. Vi hjälper även andra företag med våra egna maskiner och lastbilar. Våra fordon och maskiner för uthyrning håller hög klass och är av senaste modell för att vara så miljövänliga som möjligt. 

Vårt företag vill alltid vara uppdaterade om det som händer inom branschen och kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service och resultat. Därför satsar vi på utbildningar för vår personal inom områden där kunskapen behöver förnyas och kompletteras. Vår personal har alltså hög kompetens och alla behörigheter som krävs. 

Vårt mål är alltid nöjda kunder och för att nå dit satsar vi på bra miljövänliga maskiner, utrustning, samt kvalificerad och duktig personal.

Vårt motto: Inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Har du några frågor eller funderingar? Klicka här för att kontakta oss

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!