Grundläggning i Örebro

En bra grund är också grunden för en välisolerad fastighet, och en välisolerad fastighet håller längre. Därför är det viktigt att arbetet med att gjuta en ny grund utförs av yrkesmän med god sakkunskap och yrkesvana. Vi på Lip AB hjälper dig med att grundlägga både industrifastigheter samt övriga byggnader i Örebro län oavsett om du vill gjuta platta på mark till din verksamhets nya fastighet eller lagerlokal.

Experter inom markarbete och dränering

Innan du kan gjuta en betongplatta måste marken förberedas för att skapa ett stabilt underlag för de byggnader som kommer att uppföras. Ett väl utfört markarbete kräver tillgång till rätt maskiner och bra verktyg – det är något vi kan hjälpa till med. Vi utför markarbetet åt dig samt dränerar och isolerar grunden.

Har du avslutat din verksamhet och avvecklat en bensinstation? Isåfall kan vi på Lip AB även hjälpa dig sanera marken. Läs mer här!

Lip AB hjälper dig med din grund inför bygget

Att köpa hem material och utföra större delen av jobbet själv kan verka billigare till en början, men det har fler nackdelar än fördelar. Såvida du inte är sakkunnig ökar risken markant för att något fel uppstår under processen. Det här kan göra arbetet betydligt dyrare än vad du hade tänkt dig – och det är dessutom mycket tidskrävande. Genom att anlita professionella yrkesmän inom området sparar du både tid och pengar och du kan känna dig säker på att arbetet blir ordentligt utfört. Med oss behöver du inte oroa dig för varken radon, fukt eller sättningar i husgrunden.

Vi på Lip AB har mycket stor erfarenhet och goda kunskaper inom anläggning av fastigheter, byggnader och hus. Kontakta oss för mer information samt för en offert – vi ser fram emot ett gott samarbete med just din verksamhet!

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!