Maskintransport

Beställ transport av maskiner & material för beredning av mark och anläggningsarbeten

När din verksamhet behöver transport av material som grus, jord, schakt, maskiner eller andra större objekt som exempelvis friggebod så finns Lip AB här för dig. Vi har sex stycken egna lastbilar med allt ifrån tridem, släp och kärror för att kunna erbjuda dig som kund en säker och lämplig frakt. Vi samarbetar även med andra åkerier och transportfirmor som kör för oss för att tillhandahålla den bästa och mest effektiva tjänsten. Vi har således 15 olika fordon för transportuppdrag som kan transportera i hela Sverige, hela vägen från norr till söder.

Fordon vi använder till våra transporter:

Samtliga bilar, maskiner och utrustning är besiktigade av bilprovningen och SMP.

Hyr maskiner och köp material till mark & anläggning – Lip AB transporterar till dig!

Att genomföra arbeten som inkluderar beredning av mark, grundläggning, samt asfaltering med mera kräver inte bara stor precision och kunskap när självaste anläggningen utförs, utan även mycket planering och logistik kring transport av nödvändigt material och viktiga objekt. Lip AB har lång erfarenhet av arbeten inom mark och anläggning. Även om din verksamhet inte är i närheten av Örebro vill vi att du ska kunna ta del utav våra fantastiska tjänster och produkter. Alla bilar som vi använder för transport, samt maskiner och utrustning till uthyrning är besiktigade av bilprovningen och SMP för att möjliggöra att arbetet sker på ett korrekt och säkert sätt. Läs mer här om vår tjänst där vi hyr ut maskiner till dina anläggningsprojekt.

Våra tjänster inom transport av maskin, grus, jord & schakt

Här ser du en lista över vilka tjänster vi kan erbjuda med våra transportfordon. Kontakta oss här om du behöver:

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!