Mark & anläggningsarbete i Örebro

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten i Örebro län med omnejd.

Din bygg- & markentreprenad i Örebro län

Lip AB utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Vårt arbete genomförs i Örebro län med omnejd. Vi har de behörigheter och certifieringar som krävs för allt från schaktning, plattsättning och bygga pool och damm, till sanering, avloppsanläggning, dränering, asfaltering med mera. Vi tar emot alla typer av uppdrag inom schakt och transport samt säljer matjord, grus och makadam. Scrolla ner för att läsa mer om våra tjänster inom mark och anläggning.

Är din verksamhet inte i närheten av Örebro? Då har vi lösningen för dig! Vi hyr nämligen ut maskiner med personal till företag över hela Sverige. Läs mer här.

Specialister på schaktning, markanläggning, grävning & grundläggning

Några av våra specialiseringar är schaktning och markanläggning i frilufts- och naturvårdsområden. Andra specialområden är olika typer av grävarbeten för till exempel fiber, avlopp, dränering, samt gatu- och VA-arbeten. Vi gör grundarbeten inför bygge av småhus och industrier och utför sanering vid markförorening, vilket är vanligt i gamla industriområden. Vi sanerar och renoverar befintliga bensinstationer och utför schakt- och grävarbeten vid anläggning av nya bensinstationer.

Mindre kostnad med metoden spräckning

Lip AB erbjuder sten- och bergspräckning av allt från mindre till stora stenar. Det kan vara stenar som ligger synligt eller stenar som upptäcks vid grävarbeten. Vi spräcker även betong i byggnader där vi bedömer att det är lämpligt. Tillvägagångssättet för spräckning är mycket skonsamt eftersom det genererar minimalt med vibrationer. Vid traditionell sprängning krävs besiktning av närliggande fastigheter eftersom de lätt skadas av vibrationerna. Vid spräckning slipper du dessa kostnader helt eftersom fastighetsskador är högst osannolika.

Anlita ett superföretag med lång erfarenhet inom mark & anläggning för bäst resultat

Vi på Lip AB har kvalificerad personal som arbetar varsamt med precision. Därför kan våra kunder känna sig trygga med att anlita oss för arbeten i känsliga miljöer och områden med kulturarv. Du är varmt välkommen att ringa eller mejla oss här för mer information. Vi gör en kostnadsfri bedömning och ger ett fast pris eller pris på löpande räkning beroende på uppdrag.

Under 2015 och 2016 utsågs vi av Bisnode till ett av Sveriges få Superföretag. Utnämningen innebär att vi fyra år i rad klarat Bisnodes höga krav på tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Våra tjänster inom mark och anläggning

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom mark och anläggning. Vi vänder oss till företag och innehar bred kompetens inom allt från att anlägga damm, genomföra sanering, poolbygge, plattsättning, jobb inom fiber, samt arbete med betong, och mycket mer. Kolla in vårt utbud nedan!

Tjänster

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!