Maskinpark – hyr maskiner med personal

Maskinpark i Örebro- Rätt maskin till rätt arbete

En grundförutsättning för ett väl utfört arbete är maskiner som är praktiska och smidiga för föraren. Dessutom är det nog en självklarhet att det krävs olika maskiner för olika typer av arbeten. Flera olika sorts fordon i olika viktklasser är därför viktigt att kunna tillhandahålla, vilket är varför Lip AB har ett varierande utbud av maskiner i vår maskinpark i Örebro för uthyrning till ditt mark- och anläggningsprojekt. 

Hyr grävmaskin av hög kvalitet – Vi tänker på miljön

Vår utbildade personal har djup kännedom om de maskiner vi tillhandahåller. För närvarande består vår maskinpark av 21 stycken fordon. De flesta är grävmaskiner av märket Doosan som är en av de ledande tillverkarna av dessa typer maskiner. Flest exemplar har vi av Doosans mindre modell av DX140W, en hydraulgrävmaskin på hjul som väger 14 ton.

Doosan-maskinernas största fördel är att de är mycket pålitliga, håller hög kvalitet samt är bränsleeffektiva och användarvänliga med hög komfort – egenskaper som går hand i hand med Lip AB:s kvalitetsplan och miljöpolicy.

Hyra lastbil & lastmaskin med personal till ditt anläggningsarbete

Våra lastmaskiner och lastbilar är Volvo-fordon i olika storlekar anpassade för olika situationer och behov. Hjullastare har välutformade hytter för en säker och produktiv arbetsmiljö. Volvos lastbilar, exempelvis den mycket kraftfulla FH16, har en hög bränsleeffektivitet och mycket bra stabilitet för högsta trafiksäkerhet. Lip AB:s lastbilsförare har lång erfarenhet och hög kompetens och garanterar att jobbet blir gjort på allra bästa sätt. 

Uthyrning av dumper anpassad till svår terräng

Där terrängen är allt för svår för lastbilar använder våra förare dumprar för transport av jordmassor. För att klara alla hinder är dumprarna utrustade med allhjulsdrift. De är lätta och manövrera och har förhållandevis låg vikt för att undvika alltför stora körskador.

Vält för anläggning av asfalt – Hyr maskiner med kvalificerad personal av Lip AB

För anläggning av asfaltsytor har vi två asfaltsvältar som ser till att såväl underlag som beläggning packas tillräckligt hårt för att klara tryck och slitage. Våra asfaltsläggare med bred kunskap i kombination med förstklassiga maskiner för asfaltering garanterar att du får det bästa resultatet till det bästa priset.  

Vad kostar det att hyra maskin? Kontakta oss om du behöver hyra maskiner med personal för dina anläggningsprojekt så berättar vi mer.

Våra maskiner tillgängliga för uthyrning till arbete med mark & anläggning

Här ser du vårt galleri av bilder på några av de maskiner vi har tillgängliga för uthyrning till ditt arbete med mark och anläggning. 

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!