På Lip AB jobbar vi med målsättningen att göra våra kunder nöjda, vilket uppnås genom precision och kunskap i arbetet. Du kan känna dig trygg med att anlita oss oavsett om det gäller nyanläggning, underhåll eller renovering av bensinstationer. Vi finns i Örebro län, Mälardalen och Östergötland.

Nyanläggning av bensinstationer

När en nyanläggning av en bensinstation ska utföras krävs stor planering, bland annat när det gäller vart stationen ska placeras. Det ska även finnas en tillgänglig in- och utfart för både större och mindre bilar och avståndet till resterande byggnader är viktigt. På Lip AB riktar oss till stora drivmedelsföretag som ska anlägga nya bensinstationer. Vi använder miljövänliga maskiner och jobbar alltid utifrån våra ledord; Kvalitet, Service, Förtroende, Hänsyn, Tid, Utveckling, Kreativitet!

Underhåll av bensinstationer

Förutom nyanläggningar sköter vi även underhåll av bensinstationer. När det kommer till just underhåll är det viktigt att endast professionella och utbildade arbetare tar hand om det, då det är brandfarliga gaser och vätskor som ska hanteras. Vår duktiga personal garanterar kvalitet och skicklighet i jobbet och ser till att allt fungerar som nytt när vi är klara, tack vare våra moderna maskiner ser till att jobbet blir utfört på korrekt sätt. Nöjda kunder är A och O för oss.

Renovering av bensinstationer

Behöver ni hjälp med att till exempel renovera bensinpumparna hos en befintlig station eller sanera en nedlagd station är det Lip AB ni ska vända er till. Vi ser vi till att lösa uppgiften varsamt, professionellt och med yttersta precision. Vi arbetar dessutom alltid med ett ansvarsfullt miljötänk där allt arbete ska gynna ett hållbart samhälle.

Referenser

Exempelvis har vi hjälpt Preem med att anlägga en bensinstation i Roslagsnäsby i Stockholm.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för offert – vi levererar till företag i mellersta Sverige!