Maskinpark – Hyr maskiner med personal

En grundförutsättning för ett väl utfört arbete är maskiner som är så praktiska och smidiga att de av förare upplevs som en förlängning av kroppen. Därtill krävs olika maskiner för olika typer av arbeten, varför det är viktigt med flera typer av fordon i olika viktklasser.

För närvarande består vår maskinpark av 21 fordon. De flesta är grävmaskiner av märket Doosan som är en av de ledande maskinstillverkarna i världen. Flest exemplar har vi av Doosans mindre modell av DX140W, en hydraulgrävmaskin på hjul som väger 14 ton.

Doosan-maskinernas största fördel är att de är mycket pålitliga, håller hög kvalitet samt är bränsleeffektiva och användarvänliga med hög komfort - egenskaper som går hand i hand med Lip AB:s kvalitetsplan och miljöpolicy.

Våra lastmaskiner och lastbilar är Volvo-fordon i olika storlekar för olika situationer och behov. Hjullastarna har välutformade hytter för en säker och produktiv arbetsmiljö. Volvos lastbilar, exempelvis den mycket kraftfulla FH16, har en hög bränsleeffektivitet och mycket bra stabilitet för högsta trafiksäkerhet.

Där terrängen är allt för svår för lastbilar använder vi oss av våra två dumprar för transport av jordmassor. För att klara alla hinder är våra dumprar utrustade med allhjulsdrift. De är lätta och manövrera och har förhållandevis låg vikt för att undvika allt för stora körskador.

För anläggning av asfaltsytor har vi två asfaltsvältar som ser till att såväl underlag som beläggning packas tillräckligt hårt för att klara tryck och slitage.

Kontakta oss för att hyra maskiner med personal för dina anläggningsprojekt.