Asfaltering i Örebro & Mälardalen

När det är dags för asfaltering är det till oss på Lip AB du ska vända dig. Med stor erfarenhet och flera nöjda kunder vågar vi garantera att det arbete du beställer kommer leva upp till förväntningarna. Oavsett om det gäller grundläggning, dränering eller i det här fallet – asfaltering, använder vi oss av miljövänliga maskiner som håller högsta klass. På så sätt kan du vara säker på att du får ett önskat utfall. Vi tar alla jobb på största allvar och levererar aldrig ett halvdant resultat.

Vi finns i Örebro och Mälardalen

Har du en industri eller ett företag i Örebro eller Mälardalen med omnejd och behöver asfaltera? Det kan till exempel handla om en industritomt eller en parkeringsplats som ska asfalteras eller en ojämn väg som ska fyllas i. Även cykel- och gångbanor kan vi på Lip AB hjälpa dig att anlägga. När det kommer till asfaltering ligger det även ett stort planeringsarbete bakom. Bland annat när det kommer till att mäta ut området som ska asfalteras och räkna ut kostnaden. Allt detta kan du lämna i våra händer!

Få en offert

Asfaltering är både ett grovjobb och ett precisionsarbete. Det krävs flera processer för att få till ett perfekt resultat och när asfalten väl är på plats ska den dessutom hålla samma höga kvalitet i flera år. Detta är något vi på Lip AB kan leverera. Har vi hjälpt till med en asfaltering är jobbet gjort rätt. Utöver asfaltering hittar du flera andra mark- och anläggningstjänster hos oss. Har du några frågor kring hur vi jobbar eller vill ha en offert, kontaktar ni oss – vi återkommer med svar så fort vi kan!

0582-510 80